Hallo, ik ben Lies Vandersyppe​

Als erkend diëtiste en oplossingsgericht cognitief systemisch therapeut in opleiding ben ik er voor alle mensen die hun eetpatroon willen verbeteren om een gezonde en fijne relatie te ontwikkelen met voeding. Ik richt me in het bijzonder op personen met verstoord eetgedrag, eetproblemen en eetstoornissen.

In de 20 jaar dat ik aan de slag ben als diëtiste, deed ik een schat aan ervaring en kennis op. Die wil ik graag met jou delen, om je te leren luisteren naar je lichaam en te voelen wat het écht nodig heeft. In de plaats van talloze diëten, regels en schema’s help ik je om de principes van intuïtief eten te omarmen.

Mijn grote interesse in psychologie en mijn voortdurende honger naar nieuwe kennis leidde ertoe dat ik momenteel een opleiding volg tot oplossingsgericht therapeut aan het Korzybski Instituut.

Met mijn bijkomende expertise zal ik jou nog beter kunnen helpen. Ik geloof sterk in de connectie tussen het lichamelijke en het psychologische aspect. Vandaar de naam van mijn praktijk ‘innerflow’: alles hangt samen, en het is mijn missie om te jou te helpen bij het bereiken van een gezonde innerlijke flow. Dat straal je ook uit aan de buitenkant.

En verder...

Naast mijn passie voor voeding, gezondheid en mensen helpen ben ik graag creatief bezig. Ik hou van interieur, kunst en mode. In keramiek kan ik mijn creatief ei kwijt. Ik reis graag om mijn horizon te verbreden en om tot rust te komen op mooie plekken. Maar ik geniet evenveel van een deugddoende wandeling in de natuur, en graag in goed gezelschap.

Ik ben getrouwd met Christophe, een ambitieuze man die net als ik zijn dromen najaagt. En ik heb het ongelofelijke geluk om mama te zijn van mijn lieve, guitige en leergierige zoon Oliver. Met hen en mijn familie en vrienden breng ik graag tijd door. Zij geven me energie en levensvreugde.

 

Diëtiste Lies Vandersyppe en gezin