Contacteer Innerflow

Innerflow - Lies Vandersyppe

Stationsstraat 104
8490 Jabbeke

(tussen Brugge & Oostende)

Routeplan

lies@innerflow-eetgedrag.be
0486 73 78 02

RIZIV 5/60853/01/601
BTW BE0863495087

Samen met mijn 3 collega’s vormen wij Praktijk nieuw eetverbond

 

Mag ik je medewerking vragen?

Door het verschuiven van afspraken, wordt de wachttijd voor anderen langer.  Kom je jouw afspraak aub na of verwittig je minimum 48 uur op voorhand en enkel als het echt niet anders kan? Telefonisch, niet via sms of mail. Zoniet, dan wordt de consultatie in rekening gebracht.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Zit je met vragen rond eetstoornissen? Of wens je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Ik tracht je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Super diëtiste! Niet zomaar lijstjes met wat mag en niet mag ! Helpt zoeken naar een haalbare oplossing die past in jouw leven ! Bedankt
Astrid Germonpré
Astrid Germonpré
04/12/2023
alles perfect uitgelegd , dank voor uw hulp 5 op 5 een echte aanrader !
peter Defoort
peter Defoort
23/11/2023
Ik ben in behandeling bij Lies omwille van mijn eetstoornis. Zonder Lies stond ik hier nu niet op de dag van vandaag. Ze is zo veel meer dan een diëtiste. Ze gaat zoveel verder. Ik vind het moeilijk om mij open te stellen ten opzichte van nieuwe mensen, maar bij Lies voelde ik me direct op mijn gemak. Ik kan haar voor de volle 100% vertrouwen en helemaal mezelf zijn bij haar. Ze staat voor alles open en wilt je zo goed mogelijk verder helpen. Geen enkele vraag is te gek. Lies heeft mijn leven en mijn 'denken' al veel veranderd en elke consultatie leer ik enorm veel bij en helpt ze me zo veel. Ook thuis word ik herinnerd aan de dingen die ze me leert, door schema's/.. die we maken. Deze kan ik dan ophangen in mijn kamer. Lies is iemand naar waar ik opkijk! Ik kan niet in woorden zeggen hoe dankbaar ik ben! Als iemand een diëtiste nodig heeft, zou ik met volle overtuiging Lies aanraden.
Lotte Devriese
Lotte Devriese
17/11/2023
Met dank voor de uitstekende begeleiding van onze dochter. Lies heeft een bijzonder doeltreffende aanpak met een sterke psychologische ondersteuning
Manuel Valcke
Manuel Valcke
07/11/2023